Wat verandert er?

Zie ook

Hieronder schetsen we de belangrijkste veranderingen bij de update naar de nieuwe server.

Scheiding leerlingen en leerkrachten

Leerlingen en leerkrachten gebruiken niet langer dezelfde webapplicatie.

De oude wachtwoorden voor leerkrachten zijn niet meer geldig. Het e-mailadres waarmee je je als leerkracht aanmeldt, blijft echter hetzelfde als voorheen. Je zal dus de eerste keer op ‘Wachtwoord vergeten?’ moeten klikken.

Als je als leerkracht (als proef) aan een wedstrijd wil deelnemen, dan moet je jezelf registreren als leerling bij één van je klassen.

Identificatie

Leerkrachten gegroepeerd per school

Een leerkracht-account is gekoppeld aan (slechts) één school.

Ben je leerkracht bij meer dan één school die aan de Bebras-wedstrijd meedoet, dan moet je ook meer dan één corresponderende login hebben - liefst met het e-mailadres dat bij die school hoort.

Opmerking Bij het overzetten van de gegevens naar de nieuwe software, kan het zijn dat de schoolgegevens niet kloppen, verkeerde naam, verkeerd adres, misschien ben je zelfs aan de verkeerde school gekoppeld, of aan een andere school dan je collega’s. Contacteer in dit geval de Bebras-verantwoordelijke voor Vlaanderen om die gegevens aan te passen.

Schooljaren

Privacy

Evenementen / lokale wedstrijden

Wedstrijdverloop

Voetnoten

  1. De ondersteuning voor Frans zal helaas nog een tijdje op zich laten wachten. Deelnemen aan een wedstrijd in het Engels is al mogelijk. Er is echter nog geen documentatie in het Engels.  2